Att börja med sexleksaker

To begin with sex toysVissa kan tycka att sexleksaker är onödigt och inte behövs om man har en partner, men sexleksaker kan vara exakt det som behövs om man har en partner. Det är många som hamnar i samma gamla träsk när det gäller sex, men förnyar sig inte utan göra samma saker varje gång. Det kan leda till att sex blir något tråkigt, tråkiga saker undviker man att göra och till slut gör man det inte alls. Så får det helt enkelt inte bli. Sex måste vara en naturlig del av livet och sexleksaker kan verkligen leda till att det blir mer spännande och njutningsfullt i sovrummet. Visst kan det vara svårt att välja om man aldrig testat innan, så här kommer några tips på vad man bör tänka på innan man köper den första leksaken.

Vill man njuta tillsammans med sin partner eller på egen hand?

Denna fråga behöver inte var samma sak som att endast använda sexleksaken på egen hand eller inte. Det finns flera leksaker som ger njutning till både mannen och kvinnan under samlaget. Idag är det främst dock många kvinnor som upplever att det är svårt att få orgasm och att ens klitoris måste stimuleras mer. Man kan därför exempelvis placera en vibrerande penisring vid penisroten på mannen vilket leder till att klitoris stimuleras samtidigt som penetration genomförs. Vid varje stöt får kvinnan sköna vibrationer vilket lättare kan leda till orgasm.

Man kan också njuta på egen hand av olika sexleksaker, samtidigt som man utforskar detta tillsammans med sin partner. Många njuter av att se ens partner ha det skönt med en sexleksak. Kanske kan man använda sig av ett vibrerande ägg som stimulerar klitoris samtidigt som man blir penetrerad. Eller varför inte sitta framför varandra och leka med varsin sexleksak och stimulera varandra till orgasm, fast på egen hand. Detta är förresten ett riktigt bra tips för att lära sig mer om vad ens partner njuter av.