Olika sätt att stimulera sexlivet

Scents and candlesAtt stimulera sexlivet behöver inte bara handla om att köpa olika sorters sexleksaker. Det handlar om att få tillfället mer erotiskt, mer passionerat och känna intimitet med sin partner eller med sig själv. Det finns flera olika sätt som man kan få stunden mer romantisk eller erotisk på, utan att behöva använda en specifik sexleksak. Här följer några tips på hur du kan göra kärlekslivet mer hett.

Dofter och levande ljus

Ett sätt att stimulera sexlivet och skapa mer romantiska och erotiskt laddade situationer är att stimulera alla sinnen, att lukta, se, smaka med mera. Genom olika dofter, speciellt med feromoner, i exempelvis doftljus eller doftaromer kan man locka fram en sensuell känsla som leder till mer avslappning. Olika levande ljus kan också ge en sensuell känsla samtidigt som mörkret och endast skymten av siluetter kan vara riktigt tändande.

Massage

Att ge sin partner massage kan vara båda avslappnande och erotiskt. Man kan använda olika sorters oljor och röra huden på ett sensuellt sätt. Massage behöver inte bara vara med händerna utan kan vara att låta olika kroppsdelar röra vid den andre på olika sätt kan. Vidare så kan det även vara riktigt erotiskt att ge en massage där man stimulerar de erogena zonerna, men när det gäller de mest intima områdena berör man bara i närheten och retar ens partner vilket leder till upphetsning och en känsla av att vilja ha mer.

Böcker

Att läsa erotiska böcker kan också stimulera sexlivet, speciellt om man läser för varandra eller om man exemplifierar för ens partner vad man tänder på genom att läsa ett kapitel ut en viss bok. Kanske har man en fantasi som man inte riktigt kan förklara på egen hand, men en bok målar upp exakt det som man är sugen på. Det leder till ett härligt förspel där man stimulerar fantasin, vilket i sin tur stimulerar hela kroppen.