Om Towa Lindberg

Älskar du smink och mode? Gillar du att leva ett hälsosamt liv med både träning och goda recept? Älskar du hundar och kanske ännu mer specifikt rasen chihuahua? Då är detta bloggen för dig! Här får man följa Towa Lindbergs liv, hennes dagliga aktiviteter och olika tips som hon gärna delar med sig av. Här får man garanterat insyn i olika modetrender, man får tips om olika sminksätt eller vad som passar vid vissa tillfällen eller vilka märken som är hetast. Vidare får man även tips om vad som är bäst om man vill träna effektivt, vilka olika träningspass som kan vara kul att testa och hur man kan få hjälp med att sätta upp ett gympass.

Detta är även bloggen för dig som älskar att resa och upptäcka nya platser runt om i världen. Att upptäcka nya saker är a och o i livet, oavsett om det är att läsa böcker, upptäcka en ny kultur eller att våga utveckla sin sexualitet. Sex och romantik är viktiga delar i livet och här får man ta del av olika tankar gällande sex, tips på sexleksaker och generella råd om hur man kan stimulera kärlekslivet.

Bloggen ger också olika råd om hundar och vad det innebär att vara hundägare. Det finns en förkärlek för specifikt chihuahua och man får insyn i hur man bäst tar hand om dessa, deras temperament, hur man leker och busar med hundar samt vad man bör tänka på gällande rasen.

Kärlek och respekt är nyckelord på denna blogg och man får ta del av Towas tankar och resonemang kring livet och framtiden!